Wie ben ik

Ik ben Yvette, geboren en getogen in Maastricht, de wijk Heugemerveld waar ik ook nu nog woon en mijn praktijk aan huis heb.

Sinds 2000 ben ik gediplomeerd fysiotherapeute, ik ben de opleiding tot fysiotherapie gaan doen omdat ik graag resultaatgericht met mensen werk, ik voel het als mijn taak om hierin dit deel bij te dragen en het is daarmee ook mijn passie geworden.

In 2009 ben ik mede daarom mijn eigen praktijk gestart, om zo de kwaliteit en kwantiteit zelf in de hand te hebben en zo nog beter en gerichter mijn patiënten te kunnen voorzien van de juiste hulp.

In maart 2019 werk ik dan ook al 10 jaar in mijn eigen praktijk, wat ik nog steeds met plezier en passie doe.
Ik vond het na 10 jaar wel eens tijd om mijn praktijk nog meer aan te laten sluiten bij wie ik ben, vandaar ook de naamswijziging, een nieuw logo en andere aanpassingen die er voor zorgen dat het totaalplaatje nog meer tot 1 passend geheel is.

Naast mijn opleiding doe ik elke jaar nog diverse andere opleidingen en cursussen om zo up-to-date te blijven van ontwikkelingen en nieuwe technieken. Zo heb ik mij gespecialiseerd in diverse disciplines, zoals bijvoorbeeld speciale behandelingen voor mensen met ADHD of ADD en een bijzondere behandeling voor HSP (High Sensetive Person), welke een bijzondere uitwerking heeft op zowel het lichaam als het hoofd, en diverse andere specialisaties. Ik zal mijzelf dan ook altijd blijven doorontwikkelen om zo nog vaker en beter de mensen om mij heen te kunnen helpen: mijn missie!

Reacties gesloten.