Welkom op mijn website

Fijn dat je een kijkje komt nemen op de website van Fysio Yvette. De site zal regelmatig geüpdatet worden met nieuw informatie.
Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen en ander nieuws, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Op deze website vind je informatie over mijzelf, mijn praktijk, wat ik doe, waar je me kunt vinden, hoe je me kunt bereiken en een select overzicht van de klachten waarvoor je bij mij terecht kunt.

Ook kun je online een afspraak inplannen, zit het gewenste tijdstip er niet meer bij, neem dan even contact op en ik bekijk wat ik voor je kan betekenen.

Je kunt tevens makkelijk zoeken op de website (computer; rechtsboven, mobiel; bijna onderaan) naar door jou gewenste onderwerpen.

Mocht je meer informatie willen, vragen over iets wat je leest of iets wat je niet kunt vinden, neem dan gerust contact met mij op via een van de manieren die je op de contact-pagina kunt vinden!

Ik zou het ook leuk vinden als je mijn Facebook-pagina liked, maar nog leuker vind ik het als ik je eens in mijn praktijk zie, al is het maar voor een eenvoudige maar overheerlijke ontspanningsmassage!

Ik wens je verder nog een gezonde dag toe,

Yvette

Dit vind je misschien ook interessant

Reacties gesloten.